Στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο…

Στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο…

Ο Ρομπέρτο επέστρεψε στην Ελλάδα, κοινοποίησε την άφιξή του και τα σενάρια άρχισαν πάλι να δίνουν και να παίρνουν για τον 35χρονο γκολκίπερ.

Είναι και ο ίδιος θιασώτης της άποψης πως «στην Ελλάδα κλαις δύο φορές, μία όταν πρέπει να έρθεις να παίξεις μπάλα και μία όταν πρέπει να φύγεις». Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, δεν έχει ξεχάσει. Κανέναν από τους δύο.

Οπως και τα τελευταία δύο χρόνια, λοιπόν, έτσι και φέτος ο Ισπανός γκολκίπερ βρίσκεται στην Ελλάδα. Παρέα με τον πρώην βοηθό του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο και παιδικό του φίλο, Μανού Ερβάς και τον πρώην φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μπογατσιώτη, κάνουν διακοπές σε ελληνική γη. Και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Επισημαίνοντας με νόημα «επιστροφή στον παράδεισο»!

Ο Ρομπέρτο… ανακοίνωσε την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω των προσωπικών του social media. Με την κοινοποίηση της θέση του, να προκαλεί νέα σενάρια. Οπως συμβαίνει πάντα, τα τελευταία χρόνια. Οπως συνέβη και πέρυσι και πρόπερσι και γενικώς όποτε υπάρχει θέμα γκολκίπερ στον Ολυμπιακό.

Στα 35 του χρόνια πλέον ο Ρομπέρτο έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ έως το 2023, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα που έχει ιδιοκτήτη τον Ρονάλντο (σ.σ. το «Φαινόμενο»), υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, το μέλλον του είναι ασαφές. Και όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει, μόλις βρει μια πρόταση που θα τον ικανοποιεί.

Δεν είναι μυστικό ότι το όνομα του Ρομπέρτο βρίσκεται σταθερά στις προτάσεις που δέχεται ο Ολυμπιακός για τον πιθανό αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτε που να δείχνει επιστροφή του. Ο Σα δεν έχει πουληθεί, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ιδιαίτερη ζέση για την επιστροφή του. Ωστόσο, αυτά είναι πράγματα που αλλάζουν. Οπότε… ποτέ μη λες ποτέ.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο αγωνίστηκε σε συνολικά 17 αγώνες με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, μην καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ