ΑΕΚ : Χειρουργήθηκε ο Τσόσιτς

ΑΕΚ : Χειρουργήθηκε ο Τσόσιτς

Ο Ούρος Τσόσιτς πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Σέρβος στόπερ υποβλήθηκε στην συγκεκριμένη επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο και αύριο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Μπαίνοντας έτσι σιγά-σιγά στην διαδικασία επιστροφής του στη δράση. Θυμίζουμε πως ο Τσόσιτς αναμένεται να μείνει εκτός […]

Ο Ούρος Τσόσιτς πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο Σέρβος στόπερ υποβλήθηκε στην συγκεκριμένη επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο και αύριο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Μπαίνοντας έτσι σιγά-σιγά στην διαδικασία επιστροφής του στη δράση. Θυμίζουμε πως ο Τσόσιτς αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ούρος Τσόσιτς υποβλήθηκε σήμερα με επιτυχία σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών από κορυφαίο χειρουργό Δρ Ντίνο Κωνσταντινίδη και την ομάδα του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Aναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ