Ο Σταφυλίδης στο ξενοδοχείο του Ιβάν και στο μυαλό του Ραζβάν (pic)

Ο Σταφυλίδης στο ξενοδοχείο του Ιβάν και στο μυαλό του Ραζβάν (pic)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αριστερό μπακ, ο Μπάμπα Ραχμάν κοστίζει ακριβά για να μείνει στην Τούμπα και ο Κώστας Σταφυλίδης στέλνει μηνύματα επιστροφής.

Η πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς άφησε κενό στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ. Ο Μπάμπα Ραχμάν το κάλυψε ιδανικά ερχόμενος τον Ιανουάριο, αλλά η παραμονή του στην Τούμπα τη νέα σεζόν δεν είναι εύκολη.

Ο Γκανέζος ακραίος ανήκει στην Τσέλσι, η οποία συζητά την παράταση του δανεισμού του, αλλά υπό μία προϋπόθεση: την πληρωμή των αποδοχών του ποδοσφαιριστή. Λογική απαίτηση, αλλά διόλου απλή για μία ελληνική ομάδα, αφού ο Μπάμπα αμείβεται με 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Λονδίνο. Προφανώς, αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη…

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ανοιχτή γραμμή με τους Άγγλους και προσπαθούν να βρουν μία συμβιβαστική λύση, αλλά οι πιθανότητες δεν τους ευνοούν.

Μία άλλη επιλογή που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο 24χρονος Πορτογάλος, Γιούρι Ριμπέιρο. Ο Ριμπέιρο μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 30 Ιουνίου, είναι προσιτός οικονομικά συγκριτικά με τον Μπάμπα Ραχμάν και οι «ασπρόμαυροι» έχουν προχωρημένες επαφές μαζί του.

Ο Ριμπέιρο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα και της Μπενφίκα, φέτος έπαιξε 25 παιχνίδια (2.185 λεπτά) στην Τσάμπιονσιπ και σκόραρε ένα γκολ.

Όμως, στα υπόψη έχει τεθεί και ένας παλιός γνώριμος. Ο οποίος από την πλευρά του, στέλνει μηνύματα επιστροφής στην Τούμπα: ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ ανήκει στη Χοφενχάιμ και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023. Φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου, επειδή είχε τραυματιστεί στον ώμο και ουσιαστικά χρειάζεται… επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο Σταφυλίδης αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στη Χαλκιδική, διαμένοντας στο Πόρτο Καράς, το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φρόντισε να το επικοινωνήσει στα social media, αναρτώντας Insta-story από τη διαμονή του.

Αδιαμφισβήτητα ο Σταφυλίδης εκτιμά πως το τάιμινγκ είναι ιδανικό για να γυρίσει στην Τούμπα. Εκεί όπου θα βρει έναν προπονητή ο οποίος τον πιστεύει, τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, ο Σταφυλίδης έχει περάσει από το μυαλό του Ρουμάνου, ως μία καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Εφόσον και η Χόφενχαϊμ δεν έχει υψηλές απαιτήσεις, τότε το come back του Σταφυλίδη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ