Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Πινακά (vid)

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Πινακά (vid)

Ο 19χρονος επιθετικός της Λάρισας βρίσκεται στην πρώτη θέση της ελληνικής λίστας του Ολυμπιακού και οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη Δευτέρα (31/5) ανακοίνωσε την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες, με τους πρωταθλητές να κάνουν το «μπαμ» με τον Βραζιλιάνο και να μπαίνουν με εντυπωσιακό τρόπο στη μεταγραφική περίοδο.

Ο σχεδιασμός των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει τεθεί επί τάπητος, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να έχει στη λίστα του και ένα… διαμαντάκι από την ελληνική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Δημήτρη Πινακά της ΑΕΛ.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 19χρονος επιθετικός (1/9/2001) πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, έχοντας 7 γκολ σε 31 συμμετοχές και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η θεσσαλική ομάδα.

Ο νεαρός στράικερ βρίσκεται στην πρώτη θέση της ελληνικής λίστας των Πειραιωτών και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για το… χτύπημα που θα τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Στο μεγάλο λιμάνι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Δημήτρη Πινακά και θεωρούν ότι εάν βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού, θα δουλέψει με τους κορυφαίους, θα βελτιώσει τις αδυναμίες του, θα εξελίξει τις ικανότητές του και θα γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου.

Οι πρωταθλητές έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για την απόκτησή του και σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση του 19χρονου επιθετικού βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα η ΑΕΛ είχε εκδώσει ανακοίνωση για τον νεαρό επιθετικό και μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει ότι έχει δεχθεί δύο προτάσεις για τον Πινακά. Μία από ιταλική ομάδα 1.2 εκατ. ευρώ και μία από ελληνική 1.5 εκατ. ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης.

«Ήδη στον κύριο Κούγια έχουν γίνει δύο προτάσεις για την αγορά του Δημήτρη Πινακά:

H μία μέσω του μάνατζέρ του στη Γερμανία, Κώστα Σπανουδάκη, για ιταλική ομάδα για ποσό 1.200.000 ευρώ και η άλλη από ελληνική ομάδα για ποσό 1.500.000 ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης», είχαν αναφέρει οι Βυσσινί για τον 19χρονο επιθετικό, ενώ στην ανακοίνωσή τους τόνιζαν ότι για να τον παραχωρήσουν θέλουν 2 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ για την πώληση του ποδοσφαιριστή Πινακά απαιτεί τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης γιατί ποδοσφαιριστές με τα προσόντα του Δημήτρη Πινακά σε ηλικία 19 ετών, δεν υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Εφόσον η ΑΕΛ δεν εισπράττει τα χρήματα τα οποία έχουν κοστολογήσει για τον Δημήτρη Πινακά, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ΑΕΛ», κατέληγε η ανακοίνωση του θεσσαλικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ