Στο τιμ του Ατρομήτου ο Ραπατσιόλι

Στο τιμ του Ατρομήτου ο Ραπατσιόλι

Ο Κλαούντιο Ραπατσιόλι θα είναι εκ των συνεργατών του Ανχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Στην πρόσληψη του Ιταλού Κλαούντιο Ραπατσιόλι προχώρησε ο Ατρόμητος, με τον 55χρονο να αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Ραπατσιόλι. Ο Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, στελεχώνοντας το τεχνικό τιμ του προπονητή μας, Άνχελ Λόπεθ.

Ο Κλαούντιο Ραπατσιόλι, γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου του 1965, είναι πρόεδρος και καθηγητής των προπονητών τερματοφυλάκων στη σχολή του Κοβερτσιάνο που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου, ειδικά για τη θέση των γκολκίπερ. Παράλληλα, έχει παραδώσει σεμινάρια σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο σε σχολές σε Ισπανία, Χιλή, Φινλανδία, Ελβετία κλπ., αλλά και σε ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Ελσίνκι, η Βαλένθια και η Ούιπεστ.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Πίζα, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων από τις Ρετζιάνα, Προ Πάτρια. Επιπλέον, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Μπρέσια, την εποχή που το ρόστερ της στελέχωναν παίκτες όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, το νέο μέλος του Ατρόμητου παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας μας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για μένα, αφού είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψω στο εξωτερικό και μακριά από την Ιταλία. Υπήρχαν δύο ομάδες που είχαν επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά με το που μίλησα με τον Ατρόμητο και τον τεχνικό διευθυντή, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, πήρα την απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και εύχομαι να είναι μια χρονιά με πολλά χαμόγελά και επιτυχίες.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ, κατάλαβα ότι έχω έρθει σε μία οικογένεια. Είναι μια ομάδα με τρομερή ατμόσφαιρα και το καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη στιγμή που πατά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Από όσα έχω προλάβει να δω, οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές και σίγουρα ξεπερνούν το επίπεδο πολλών ιταλικών ομάδων».

Κλαούντιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ατρόμητου»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ