Στο στόχαστρο του Ιωνικού ο Χουχούμης

Στο στόχαστρο του Ιωνικού ο Χουχούμης

Ο Ιωνικός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ιωνικός ανέβηκε στη Superleague και θέλει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα μείνει για πολλά χρόνια στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Νίκαιας έχει τεθεί επί τάπητος, με τους ανθρώπους του συλλόγου να καλοβλέπουν την περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ιωνικό να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Χουχούμης στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 27 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και είχε 2 ασίστ σε 1.819 λεπτά συμμετοχής.

Στον Απόλλωνα αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2019 έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο 27χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και το 2017 έφυγε στο εξωτερικό. Αρχικά αγωνίστηκε στην Σλοβακία με τα χρώματα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια στη Σερβία με την Βοϊβοντίνα.

Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 123 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ