Ολυμπιακός: Δεν ξεχνά τον Νέλσον ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνά τον Νέλσον ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάντα στο μυαλό του την περίπτωση του Άγγλου εξτρέμ της Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση ενός εξτρέμ μετά την επισημοποίηση του deal με τον Τικίνιο Σοάρες και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα είναι ο Ρις Νέλσον. Ο 21χρονος εξτρέμ της Άρσεναλ αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι στο λιμάνι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Παρόλα αυτά ο νεαρός εξτρέμ των κανονιέρηδων είναι μια σπουδαία λύση από το πάνω ράφι για τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πηγές από την Ιβηρική, ο Νέλσον μοιάζει ιδανικός για τον Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και για αυτό τον λόγο σκέφτεται και ο ίδιος ο Πορτογάλος να αναλάβει δράση για να τον φέρει πιο κοντά στον Ολυμπιακό (πχ να έχει ο ίδιος κατ’ιδίαν επαφή με τον παίκτη).

Η περίπτωση του Άγγλου μεσοεπιθετικού ωστόσο δεν είναι απλή, τουναντίον μάλιστα πρόκειται για έναν παίκτη που στοιχίζει έναν σκασμό λεφτά. Ταυτόχρονα, εκτός από το οικονομικό κομμάτι ο Νέλσον είναι στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων τόσο στην Premier League αλλά και στην Championship, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, ο 21χρονος Άγγλος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού το φετινό καλοκαίρι, καθώς δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Μικέλ Αρτέτα και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Ο Ισπανός προπονητής έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του να τον δώσει δανεικό σε ομάδα που θα μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ και στο Νησί εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν σενάρια που εμπλέκουν τους ερυθρόλευκους με την περίπτωση του Νέλσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ