Φουλάρει για Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός (vids)

Φουλάρει για Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός (vids)

Την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου, που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τικίνιο Σοάρες, έχει βάλει μπροστά στον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την απόκτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν. Τα ονόματα που ακούγονται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι πολλά, όμως οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν ξεχωρίσει μια συγκεκριμένη περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης.

Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Γαλατασαράι και σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» ο Νιγηριανός εξτρέμ αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και μετά το «πάγωμα» των περιπτώσεων του Καστίγιο και του Εντάο, δεν αποκλείεται να προχωρήσει για την απόκτηση του Αφρικανού.

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείται πολύ με την περίπτωση του Ονιεκούρου, ενώ φέρεται να ρωτάει συνεχώς για τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό της τσιμ μπομ που είχε απασχολήσει και το περσινό καλοκαίρι την ομάδα του Μαρτίνς. Ο Ονιεκούρου ανήκει στην Μονακό, όμως αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην τούρκικη ομάδα, η οποία θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν. Όμως η Γαλατά δεν έχει σκοπό να πληρώσει τα 4,3 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Πριγκιπάτου, όπου ανήκει, για να τον κάνει δικό της με τη Φενέρμπαχτσε όμως επίσης από την Τουρκία, να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν κάνει επίσημη κρούση στη Μονακό για τον παίκτη, όμως ρωτάνε για την περίπτωση του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε κίνηση. Όσον αφορά τον Ονιεκούρου, ο εξτρέμ της Γαλατασαράι πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν στο τούρκικο πρωτάθλημα και σε 19 εμφανίσεις είχε 5 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ