«Καυτό» σενάριο ΠΑΟΚ-Πρίγιοβιτς, αποστάσεις από τον Λουτσέσκου

«Καυτό» σενάριο ΠΑΟΚ-Πρίγιοβιτς, αποστάσεις από τον Λουτσέσκου

Τα σενάρια περί επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ έχουν «φουντώσει», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου όμως να κρατά αποστάσεις από το θέμα.

Το καλοκαίρι έφτασε και οι ομάδες έχουν μπει για τα καλά σε μεταγραφικό mood, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τις μετακινήσεις παικτών. Φυσικά από το όλο κάδρο δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ΠΑΟΚ, που θέλει να κάνει μια νέα αρχή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου πλέον στον πάγκο του.

Η επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού, «πυροδότησε» τις φήμες περί… φλερτ του Δικεφάλου του Βορρά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος επιθετικός επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ που ανήκει τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, όπως είναι λογικό, ξεκίνησαν άμεσα τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από τους Θεσσαλονικείς, με τον Λουτσέσκου πάντως να κρατά αποστάσεις από την όλη ιστορία καθώς δεν φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες του συλλόγου τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Φυσικά πέραν του ΠΑΟΚ, υπάρχουν φήμες και για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο (μέχρι τη σεζόν 2023/24) με τις απολαβές να φτάνουν ακόμα και το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ πάντως τονίζει σε δηλώσεις του πως ο Σέρβος στράικερ είναι παίκτης της ομάδας από της Σαουδική Αραβία και πως το συμβόλαιο του ισχύει ακόμα: «Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τον τίτλο την επόμενη σεζόν. Όσο για τον Πρίγιοβιτς, εξακολουθεί να είναι παίκτης της Αλ Ιτιχάντ και το συμβόλαιό του θα συνεχιστεί…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ