Σειρήνες από τη La Liga για Αϊτόρ: Τον θέλει η Μαγιόρκα

Σειρήνες από τη La Liga για Αϊτόρ: Τον θέλει η Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα που επέστρεψε φέτος στη La Liga θέλει δανεικό από τον Παναθηναϊκό τον Αϊτόρ.

Νέες… σειρήνες, αυτή τη φορά από την La Liga, για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος ήρθε με πολλές φιλοδοξίες στον Παναθηναϊκό αλλά δεν κατάφερε να δείξει την αξία του τη σεζόν που πέρασε, έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Ισπανία, η Μαγιόρκα η οποία επέστρεψε στη La Liga, θέλει είτε ως ελεύθερο, είτε με τη μορφή δανεισμού τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού και αναμένεται να καταθέσει πρόταση στους πράσινους.

Για τον Αϊτόρ δεν έχει ξεκάθαρη άποψη ακόμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πλην όμως στην πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ που έχει κάνει φέρεται πως δεν τον υπολογίζει για τα αρχικά του πλάνα.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως από τον Παναθηναϊκό δεν θα αρνούνταν και το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, αν δεν απαιτήσει αποζημίωση, ενώ συζητούν και τον δανεισμό του σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος πληρώνει το συμβόλαιό του.

Το σίγουρο είναι πως ο Αϊτόρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων τόσο από τη χώρα του, όσο και από την Ολλανδία, αλλά το να βρίσκεται στη λίστα μιας ομάδας που θα αγωνιστεί στη La Liga κάνει ελκυστική την περίπτωση για τον ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ