ΑΕΚ: Πιέζει ο Αραούχο, το σκέφτεται ο Εντσάμ

ΑΕΚ: Πιέζει ο Αραούχο, το σκέφτεται ο Εντσάμ

Ο Σέρχιο Αραούχο πιέζει τη Λας Πάλμας για να συναινέσει και να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ενώ ο μέσος της Σέλτικ «ζυγίζει» την πρόταση της Ένωσης, μαζί με τις άλλες που έχει στα χέρια του.

Η ΑΕΚ έχει βάλει για τα καλά μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ο στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να καταφέρουν να κλείσουν θετικά τις υποθέσεις τον Σέρχιο Αραούχο και Ολιβιέ Εντσάμ. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν και τους δυο παίκτες ιδανικά στο ρόστερ της νέας σεζόν για αυτό τον λόγο και «τρέχουν» να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες για να προχωρήσουν από εκεί και πέρα με άνεση για τις υπόλοιπες ανάγκες που έχει εντοπίσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αραούχο τα δεδομένα είναι απλά, αφού η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρόταση της και περιμένει απάντηση από τη Λας Πάλμας με την πλευρά του Αργεντινού φορ να πιέζει την ισπανική ομάδα να τον παραχωρήσει στην Ένωση.

Από εκεί και πέρα στην περίπτωση του Εντσάμ τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα, αφού η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του. Ο μέσος της Σέλτικ έχει πέραση και κάτι που δυσκολεύει την κατάσταση σχετικά με την απόκτηση του. Η Ένωση όμως και σε αυτή την περίπτωση έχει κάνει την πρόταση της στον παίκτη και περιμένει την απάντηση του, με τον ίδιο να «ζυγίζει» τα συν και τα πλην και να αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ