Παναθηναϊκός: Δεν πωλείται ο Βέλεθ, υπολογίζεται κανονικά από τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Δεν πωλείται ο Βέλεθ, υπολογίζεται κανονικά από τον Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Φραν Βέλεθ, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν.

Ο Φραν Βέλεθ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από την Ισπανία και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην πατρίδα του μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο ίδιος ο στόπερ του Παναθηναϊκού είναι αρνητικός να αγωνιστεί στην Segunda Division και την Τενερίφη που έκανε πρόταση για να τον αποκτήσει.

Όπως γράφει η Live Sport, ο Βέλεθ δέχθηκε κρούση από την ισπανική ομάδα, αλλά δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει μαζί της. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στη Segunda Division, ενώ ο εκπρόσωπός του ενημερώθηκε πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά για την νέα αγωνιστική περίοδο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Βέλεθ έχει απασχολήσει και άλλες ομάδες από την Ισπανία, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Ιαπωνία για τον Ισπανό στόπερ, παρά το γεγονός ότι δεν παίζει το σενάριο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ