Παναθηναϊκός : Πληρωμές σήμερα ή χάος από Δευτέρα…

Παναθηναϊκός : Πληρωμές σήμερα ή χάος από Δευτέρα…

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν την Παρασκευή να δουν χρήματα. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε η κατάσταση στα αποδυτήρια θα είναι εκρηκτική μετά το ντέρμπι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είδαν ούτε την Πέμπτη χρήματα στους λογαριασμούς τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου πριν λίγες μέρες ανηφόρισε στο Κορωπί (όταν έβγαλαν οι παίκτες την ανακοίνωση κατά της διοίκησης) και υποσχέθηκε ότι τέλος Φεβρουαρίου θα πάρουν το υπόλοιπο 60% της δόσης Οκτωβρίου.

Είπε επίσης ότι περιμένουν από την Αλ Αϊν τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μπεργκ για να βάλουν και μέρος του Δεκεμβρίου. Στην αρχή της εβδομάδας από την ΠΑΕ διέρρεε ότι «εντάξει, αν δεν μπουν στις 28 Φλεβάρη και μπουν 1 ή Μαρτίου δεν χάθηκε και ο κόσμος»… Η μία μέρα πέρασε και η Παρασκευή είναι η τελευταία διορία. Ορισμένα στελέχη υποστηρίζουν ότι οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά, ενώ ένας μισθός αναμένεται να μπει και στους υπαλλήλους στο Κορωπί, αλλά και στα γραφεία.

Στα αποδυτήρια οι παίκτες είναι ενωμένοι και μετά το ρεπό της Πέμπτης επιστρέφουν για τις τελευταίες δύο προπονήσεις πριν το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ακόμα κι αν δεν πληρωθούν, οι ποδοσφαιριστές δεν σκοπεύουν να κάνουν τίποτα πριν το ντέρμπι. Αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα όλα είναι ανοιχτά. Θα συζητήσουν για το πώς θ’ αντιδράσουν κι όπως έχουμε αναφέρει είναι πιθανό και το ενδεχόμενο να απέχουν από τις προπονήσεις για 1-2 μέρες.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 28/2 έληξε και η τρίτη δόση των φετινών συμβολαίων (η τέταρτη και τελευταία είναι στο τέλος Μαϊου). Και έχουν πάρει μόνο το 40% του Οκτωβρίου… Αν και το μπάτζετ έχει μειωθεί δραματικά, η διοίκηση δεν είναι συνεπής κι ο κάθε παίκτης εύλογα ανησυχεί. Και σε άλλες μικρομεσαίες ΠΑΕ υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και όσα συμβαίνουν αποτελούν ντροπή. Επιπλέον, όταν οι ποδοσφαιριστές βλέπουν να γίνονται συνεχώς καταγγελίες για αφαίρεση βαθμών, η ΟΥΕΦΑ να τιμωρεί τον σύλλογο και η άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, να είναι στον αέρα, πώς να παραμείνουν ήρεμοι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ