«Ψάχτηκε» για Μπεν Αρφά η ΑΕΚ (vids)

«Ψάχτηκε» για Μπεν Αρφά η ΑΕΚ (vids)

Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον 34χρονο άσο για να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Για «βόμβα» Χατέμ Μπεν Αρφά ψάχτηκε η ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα! Οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν έναν παίκτη με οργανωτικά χαρακτηριστικά ώστε να μην επωμίζεται όλο το βάρος ο Πέτρος Μάνταλος και ήρθαν σε επαφή με τον 34χρονο άσο που έχει φτιάξει το όνομά του στα γήπεδα της Γαλλίας και της Αγγλίας.

Ο Μπεν Αρφά έχει μείνει ελεύθερος από την Μπορντό και σύμφωνα με το «Sportime» η ΑΕΚ έψαξε την περίπτωσή του πριν από περίπου δύο μήνες όταν και ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το θέμα δεν προχώρησε αλλά ούτε έχει καεί εντελώς, με την Ένωση να μην έχει χάσει την επαφή με τον παίκτη ο οποίος ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Ο Γάλλος είναι πάντως μια δυνατή προσωπικότητα σαν αυτές που θα ήθελε να βάλει φέτος στα αποδυτήριά της η ΑΕΚ αν και πρόκειται για έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Γεγονός που εξηγεί και το ότι δύσκολα στεριώνει σε κάποια ομάδα αλλάζοντας διαρκώς περιβάλλον.

Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας ξεκίνησαν στη Λιόν όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια πήγε στη Μαρσέιγ. Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στην Νιούκαστλ και στη συνέχεια κατά σειρά οι Χαλ, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν, Βαγιαδολίδ και Μπορντό με την οποία πέρσι μέτρησε 25 εμφανίσεις με 2 γκολ και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ