Ο Ολυμπιακός, ο Νέλσον και η Bundesliga…

Ο Ολυμπιακός, ο Νέλσον και η Bundesliga…

Ο Ρις Νέλσον «παίζει» για τον Ολυμπιακό, όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και των γερμανικών ομάδων.

Ο Ρις Νέλσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό εξτρέμ της Άρσεναλ να μην υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα και να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Στην Αγγλία τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός από τους κανονιέρηδες το φετινό καλοκαίρι.

Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό εφόσον ασχοληθεί, καθώς είναι ένας πολύ ακριβός ποδοσφαιριστής, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφουν στη Γερμανία, ο Νέλσον βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Bundesliga, χωρίς όμως αυτές να κατονομάζονται.

Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση «ένας δανεισμός στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι μία λύση» αναφέρεται σε ρεπορτάζ στο Νησί, βάζοντας και πάλι τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι.

Ο σκοπός των Λονδρέζων είναι να πάει σε μια ομάδα που θα παίξει βασικός προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος, αφού έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο, ενώ ο Αρτέτα έχει καλή άποψη για τις ικανότητες του, παρά το γεγονός ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ