ΠΑΟΚ: Με… πυλώνα τον Ζίβκοβιτς η νέα επίθεση

ΠΑΟΚ: Με… πυλώνα τον Ζίβκοβιτς η νέα επίθεση

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και... καπάκι να χτίσει την επίθεση της νέας σεζόν γύρω του.

Αφού κατάφερε να επαναφέρει τον Ρασβάν Λουτσέσκου στην «Τούμπα», ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα πλέον να επικεντρωθεί ολοκληρωτικά στα μεταγραφικά και στην οριστικοποίηση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να διατηρήσει φυσικά και τα βασικά του «γρανάζια».

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με πολλές προσδοκίες και ανταπέδωσε στο 100%, καθώς ήταν από τους παίκτες που έλαμψαν και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό.

Έτσι, αναμενόμενα, ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει και να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ανεβάζοντας του τις ετήσιες απολαβές του σε μεγάλο βαθμό. Και πως να μην θέλει; Ο Ζίβκοβιτς ήταν με διαφορά ο MVP των «ασπρόμαυρων», με τα νούμερα του να… μιλάνε, καθώς ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 14 γκολ και 7 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» τον 25χρονο ακραίο επιθετικό έως το καλοκαίρι του 2023, προσφέροντας του ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Ζίβκοβιτς συμφωνήσει να ανανεώσει, τότε ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα χτίσει την επιθετική γραμμή της νέας σεζόν γύρω από τον Σέρβο εξτρέμ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί τον 25χρονο «πυλώνα» της επιθετικής γραμμής του Δικεφάλου του Βορρά και πιστεύει πως θα είναι ο ηγέτης της ομάδας μπροστά.

Ο Λουτσέσκου φέρεται να έχει ζητήσει, τόσο έναν σέντερ φορ, όσο και έναν εξτρέμ ώστε να «κλειδώσει» με τα θέματα της επιθετικής γραμμής, με τον Ζίβκοβιτς να αναμένεται να λάβει έναν ηγετικό ρόλο, αφού πρώτα βάλει την… πένα του στο νέο συμβόλαιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ