Γύρισε στην Ελλάδα ο Τικίνιο, ξεκινάει προετοιμασία – Ηρθαν κι άλλοι δύο!

Γύρισε στην Ελλάδα ο Τικίνιο, ξεκινάει προετοιμασία – Ηρθαν κι άλλοι δύο!

Ο Τικινιο Σοάρες επέστρεψε στην Ελλάδα και πιάνει άμεσα δουλειά, για να είναι απολύτως έτοιμος στην προετοιμασία, που ξεκινάει στις 16/05. Στην Αθήνα και Εμβιλά, Λαλά.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού… ξεκίνησε. Μία εβδομάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη των προπονήσεων. Και οι εγκαταστάσεις του Ρέντη αρχίζουν να αποκτούν ξανά ζωή. Με πρώτο «πελάτη» του προπονητηρίου των Ερυθρόλευκων τον Τικίνιο Σοάρες.

Η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού έως τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας παίκτης επιπέδου «κάνω τη διαφορά», ο οποίος με το «καλημέρα» επιβεβαιώνει πως πέρα από εξαιρετικός παίκτης, είναι και σπουδαίος επαγγελματίας.

Ο Τικίνιο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα. Όχι για να απολαύσει τις παραλίες της Αττικής, ούτε για διακοπές. Αλλά για να δουλέψει. Να προετοιμαστεί σκληρά και να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που ο ίδιος και ο Ολυμπιακός θέλουν.

Όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr, ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Χρήστου Μουρίκη, ώστε σε μία εβδομάδα που ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία των πρωταθλητών, ο ίδιος να είναι απόλυτα έτοιμος να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και να δείξει σε όλους τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Με το «καλημέρα».

Μάλιστα, παρότι οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές, ο Μαρτίνς του ζήτησε να κάνει έξτρα πρόγραμμα και ο ίδιος το δέχθηκε χωρίς την παραμικρή αντίρρηση. Για την ακρίβεια, είχε δεχθεί να κάνει πάνω από 10 ημέρες έξτρα πρόγραμμα, αλλά επειδή είναι αρκετά καλά, δεν χρειάστηκε. Και έτσι ξεκινάει σήμερα, για να είναι απολύτως έτοιμος στις 16/06.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Τικίνιο που γύρισε στην Ελλάδα. Το ίδιο έκαναν και ο Γιαν Εμβιλά με τον Κένι Λαλά. Οι δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήρθαν στη χώρα μας νωρίτερα από όλους, αφού ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους. Η άφιξή τους έχει να κάνει με την έναρξη της προετοιμασίας. Καθώς μετά την ξεκούραση, αρχίζει η ατομική δουλειά. Και αναμένεται και οι ίδιοι να ξεκινήσουν σταδιακά προπονήσεις, για να ανακτήσουν την καλή τους φυσική κατάσταση και να μην ζοριστούν στην προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ