Τελειώνει του Εντσάμ στην ΑΕΚ: Μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ και υπογράφει

Τελειώνει του Εντσάμ στην ΑΕΚ: Μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ και υπογράφει

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σκωτία, ο Ολιβιέ Εντσάμ θα μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Σέλτικ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Μία ανάσα από την ΑΕΚ, φέρεται να βρίσκεται ο Ολιβιέ Εντσάμ! Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το «Νησί», ο Γάλλος μέσος θα μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Σέλτικ και θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Ένωση, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Όπως αναφέρει το «Football Insider», η Σέλτικ αποφάσισε να ενεργοποιήσει μία ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του 25χρονου, με την οποία ο Γάλλος μένει ελεύθερος από τον σύλλογο. Έτσι ο Εντσάμ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα της Σκωτίας και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Άγγλους να μιλάνε με σιγουριά πως αυτός πρόκειται να είναι η ΑΕΚ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Γάλλος μέσος θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα «κιτρινόμαυρος» και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, η οποία δείχνει να μπαίνει πάρα πολύ δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο, καθώς έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ