Λόκο Αμπρέου: Κρεμάει τα παπούτσια του στα 44 του χρόνια

Λόκο Αμπρέου: Κρεμάει τα παπούτσια του στα 44 του χρόνια

Ο Λόκο Αμπρέου ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όντας πλέον σε ηλικία 44 χρονών.

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε ηλικία 44 χρονών, ανακοίνωσε ο πρώην παίκτης του Άρη, Λόκο Αμπρέου. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, απόψε στις 21:00 θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Σουντ Αμέρικα της πατρίδας του απέναντι στη Λίβερπουλ Ουρουγουάης.

«Τελείωσα, παίρνοντας όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ στη Μίνας (πόλη καταγωγής του) μικρός και πλέον δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Τα έδωσα όλα και το να είμαι ικανός να πάρω αυτή την απόφαση, με δύναμη, ενεργός στα 44 μου χρόνια και με την ομάδα σε καλό σημείο, είναι ο καλύτερος τρόπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης

Ο Ουρουγουανός έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Ιουνίου 1995 και εκτός των κιτρινόμαυρων έχει αγωνιστεί επίσης σε: Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, Σαν Λορέντζο, Λα Κορούνια, Γκρέμιο, Τέκος, Νασιονάλ, Κρουζ Αζούλ, Αμέρικα, Ντοράδος, Μοντερέι, Σαν Λουίς, Τίγκρες, Ρίβερ Πλέιτ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Σοσιεδάδ, Μποταφόγκο, Φιγκουεϊρένσε, Ροζάριο Σεντράλ, Αούκας, Σολ ντε Αμέρικα, Σάντα Τέκλα, Μπανγκού, Σεντράλ Εσπανιόλ, Πουέρτο Μοντ, Άουνταξ Ιταλιάνο, Μαγκαγιάνες, Ρίο Μπράνκο, Μπόστον Ρίβερ, Αθλέτικ Κλαμπ, Σουντ Αμέρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ