Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη : «Με 7 στα 7, θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη : «Με 7 στα 7, θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμά του σε όλο τον οργανισμό, θέλει νίκη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δεν ήταν τυχαία. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, εκτός από τον έλεγχο των νέων έργων που έλαβαν χώρα στο προπονητήριο, ήθελε να στείλει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους. Μήνυμα μακροπρόθεσμο. Μήνυμα τίτλου. Για αυτόν τον λόγο το «7 στα 7» έως το τέλος της χρονιάς είναι μονόδρομος και αδιαπραγμάτευτος στόχος. Για όλους. Αρχής γενομένης από το κυριακάτικο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο, εάν κάνει νίκες έως το τέλος. Και αυτό θέλει από όλους. Το μήνυμα είναι σαφές: «Εχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή, ξέρουν όλοι τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι για την ομάδα. Με το 7 στα 7, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω συγκέντρωση στο παιχνίδι της Κυριακής και νίκη».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αναφορά και στον πολύπλευρο και μανιώδη πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός από την αρχή της χρονιάς. Αναφορά που κυρίως έχει να κάνει με την επιθυμία του όλος ο οργανισμός του συλλόγου του Πειραιά να βρίσκεται σε εγρήγορση και να μην μένει απαθής και αδρανής στις διαρκείς επιθέσεις που δέχεται.

Από εκεί και πέρα, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είχε συζήτηση για αρκετή ώρα και με τον προπονητή του Θρύλου, Οσκαρ Γκαρθία. Με τον Ισπανό τεχνικό να είναι πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά από το χτύπημα που δέχθηκε στην Τούμπα και να εξηγεί με λεπτομέρειες στον εργοδότη του τι συνέβη. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι πάλι ο 44χρονος τεχνικός έκανε προπόνηση φορώντας κολάρο στον λαιμό του. Δίνοντας μόνο οδηγίες και χωρίς να συμμετέχει σε δυναμικές ασκήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ