Νέο προκλητικό μήνυμα Γ. Σαββίδη, αμφισβητεί την ιατροδικαστή!

Νέο προκλητικό μήνυμα Γ. Σαββίδη, αμφισβητεί την ιατροδικαστή!

Ο Γιώργος Σαββίδης ξαναχτύπησε με νέο post στο Instagram, απαντώντας στον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά!

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει αποφασίσει να κάνει πολιτική και επικοινωνία για τον ΠΑΟΚ μέσω των social media. Και το ίδιο έκανε και τώρα. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, ανέβασε νέο προκλητικό σχόλιο εναντίον του Ολυμπιακού. Το συνόδευσε με φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρθία να δείχνει τα γεννητικά του όργανα και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι… αμφισβητεί την έκθεση της ιατροδικαστού που επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, απαντώντας στον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, τον… προειδοποίησε ότι ο ΠΑΟΚ θα χτίσει… παράδοση 43 χρόνων κόντρα στον Ολυμπιακό και τον προσκάλεσε να βρει τρόπους για να μην πηγαίνει στην Τούμπα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση υιού Σαββίδη στο Instagram: «Επικαλέσου την ιατροδικαστή, τον αγγειοχειρούργο, τον ψυχίατρο και όποια ειδικότητα θες. Όλη η Ευρώπη γελάει με τα καραγκιοζιλίκια σας!
1. Επειδή βλέπω σου αρέσουν τα ρετρό, σου υπόσχομαι όχι 23, αλλά 43 χρόνια παράδοση στην Τούμπα. Οπότε ψάχνε τρόπους να μην έρχεσαι.
2. Οφείλω να ομολογήσω ότι το Γιωργάκης Γιωργάκης ήταν πετυχημένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ