Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλαρκόν (vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλαρκόν (vids)

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τόμας Αλαρκόν, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Χιλής με την Ο'Χίγκινς.

H ΑΕΚ σχεδιάζει το μεταγραφικό της πλάνο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο για την επιθετική γραμμή αλλά και για τον άξονα. Τα σενάρια γύρω από την Ένωση και τις μεταγραφικές υποθέσεις της δίνουν και παίρνουν, ενώ στην Ισπανία συνδέουν τους κιτρινόμαυρους με τον 22χρονο αμυντικό μέσο Τομάς Αλαρκόν της Ο’Χίγκινς.

Σύμφωνα με το «El Desmarque» Γρανάδα, Χετάφε και Κάντιθ, ομάδες του Μεξικού, αλλά και η ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τον Χιλιανό μέσο, με την Ένωση να λέγεται πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επίσημη κρούση για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει: «Το όνομα του έχει συνδεθεί με την Γρανάδα, την Χετάφε, την ΑΕΚ και αρκετές ομάδες του Μεξικό. Η Κάντιθ είναι η άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη που θα μπορούσε πολύ άνετα να χωρέσει στο ρόστερ του Álvaro Cervera».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλαρκόν, που έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Χιλής όντας αρχηγός της U23 και έχοντας 3 συμμετοχές (και) με την Ανδρών, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Ο’Χίγκινς, με την οποία πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με 28 συμμετοχές και 7 γκολ ενώ το 20/21 είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ