Φλέβα χρυσού ο Αγκιμπού Καμαρά: Πρώτο γκολ με την εθνική Γουινέας! (vid)

Φλέβα χρυσού ο Αγκιμπού Καμαρά: Πρώτο γκολ με την εθνική Γουινέας! (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά λάμπει και με την Εθνική Γουινέας, πέτυχε το παρθενικό του γκολ και ο Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένα από τα… διαμαντάκια που έχει ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός στη γαλλική αγορά, με τους Ερυθρόλευκους, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονο εξτρέμ.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Λιλ. Μάλιστα φέτος έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με τον τεχνικό της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Κριστόφ Γκαλτιέ, να τον αποθεώνει.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι συμπατριώτης του Μαντί Καμαρά, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Τουρκία, με την εθνική ομάδα της Γουινέας. Σήμερα, μάλιστα ο μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έπαιξε βασικός στο φιλικό που έδωσε η Γουινέα με τον Νίγηρα και σκόραρε το πρώτο γκολ της εθνικής του ομάδα με 2-1. Ο Νίγηρας προηγήθηκε στο 29’ με τον Αντζέ, με τον 20χρονο εξτρέμ να ισοφαρίζει στο 56’ και τον Κόντε να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 72’.

Σύμφωνα με τα reports του αγώνα στις αφρικάνικες ιστοσελίδες, ο Καμαρά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γουινέας, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση και να ξεδιπλώνει στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο του.

Ο νεαρός εξτρέμ λάμπει και με την εθνική Γουινέας και ο Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ