Οι δύο καταγγελίες του Ολυμπιακού αρχειοθετήθηκαν, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ!

Οι δύο καταγγελίες του Ολυμπιακού αρχειοθετήθηκαν, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ!

Οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ τέθηκαν στο αρχείο από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από κύκλους του ΠΑΟΚ! Για τα γεγονότα στους «Ζωσιμάδες» ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας φέρεται (κατά τους Θεσσαλονικείς) να μην επέκτεινε τη δίωξη, όπως ζητούσε ο Ολυμπιακός και […]

Οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ τέθηκαν στο αρχείο από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από κύκλους του ΠΑΟΚ!

Για τα γεγονότα στους «Ζωσιμάδες» ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας φέρεται (κατά τους Θεσσαλονικείς) να μην επέκτεινε τη δίωξη, όπως ζητούσε ο Ολυμπιακός και εφόσον αυτό ισχύει, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει στις 15 Μαρτίου μόνο με πρόστιμο έως 100.000 ευρώ, από την αναπληρώτρια αθλητική δικαστή Μαρία Σκολαρίκη.

Η δεύτερη καταγγελία των ερυθρόλευκων που διαρρέεται από τον ΠΑΟΚ ότι αρχειοθετήθηκε, είχε δύο σκέλη: Την έκθεση της Αστυνομίας για τα επεισόδια της Τούμπας με τον ελαφρύ τραυματισμό τριών αστυνομικών και τα video με τις φθορές οχημάτων-κάδων εκτός γηπέδου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι to10.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για τις καταγγελίες που έχει κάνει ο Ολυμπιακός και την αναμονή της επίσημης απόφασης του κ. Λαΐνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ