28 Οκτωβρίου – 5 Μαρτίου : Ένας άλλος Παναθηναϊκός

28 Οκτωβρίου – 5 Μαρτίου : Ένας άλλος Παναθηναϊκός

Τέσσερις μήνες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη αλλαγμένος σε ποσοστό 70 - 75% στην αρχική του ενδεκάδα.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου είχε φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο Απόστολος Νικολαΐδης για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ένα ματς στο οποίο οι πράσινοι είχαν κυριαρχήσει του αντιπάλου τους και το τελικό 1-0 φάνταζε «φτωχό» μπροστά στην εικόνα των δύο ομάδων.

Σκόρερ ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ποδοσφαιριστής που δεν υπάρχει πλέον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, όπως και αρκετοί ακόμα που αγωνίστηκαν ή βρίσκονταν στον πάγκο εκείνης της ομάδας. Μια ομάδα τόσο διαφορετική που σε κάνει να πιστεύεις πως μιλάς για διαφορετικές σεζόν και όχι για ένα σύνολο που άλλαξε μέσα σε έναν αγωνιστικό γύρο πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός που θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη θα είναι μια άλλη ομάδα από εκείνο το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου. Τόσο σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας, όσο και 18αδας. Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ οι Χουλτ, Μολέδο, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες (βασικοί στον πρώτο γύρο), Κουτρουμπής, Ρέις, Καμπέσας (βρίσκονταν στον πάγκο. Οχτώ από τους 18.

Την Κυριακή στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί αλλαγμένος κατά τα 7/11 της ενδεκάδας σε σχέση με ότι είχαμε δει στον πρώτο γύρο. Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε, Δώνης και Μουνιέ θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Μονάχα ο τελευταίος είχε αγωνιστεί στο αντίστοιχο ντέρμπι της Λεωφόρου, μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο (και χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε). Αυλωνίτης, Τζανδάρης και Δώνης ήταν εκτός αποστολής, ο Ινσούα είδε το ματς από τον πάγκο, ενώ Οικονόμου και Κάτσε δεν βρίσκονταν στο ρόστερ.

Όσο για εκείνους που ξεκίνησαν στο προηγούμενο ντέρμπι; Βέβαιοι είναι οι Βλαχοδήμος και Λουντ για το αρχικό σχήμα του Φαλήρου, όπως σχεδόν σίγουρο είναι πως θα δούμε και τον Κουρμπέλη. Ο τέταρτος είναι ο Κουλιμπαλί, που διεκδικεί μια θέση από τον Γιόχανσον. Αν επιλεγεί ο Σουηδός, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Καραϊσκάκη αλλαγμένος κατά τα 8/11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ