Μητιντζής : «Υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο»

Μητιντζής : «Υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο»

Ο Απόστολος Μητιντζής μίλησε για το θέμα του Καυτανζογλείου και του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και το αίτημα του Καμπανιακού να το χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Ηρακλή.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Καυτανζόγλείου, Απόστολος Μητιντζής, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1 αναφέρθηκε στην προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου, αλλά και για την άρνηση στο αίτημα του Καμπανιακού για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την άρνηση στον Καμπανιακό για χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου για το Καμπανιακός – Ηρακλής: «Είναι καινούριο το χόρτο και δε θέλουμε να το αφήσουμε και περιμέναμε αυτή την περίοδο για να γίνει η συντήρηση. Ο τάπητας είναι καλής ποιότητας και δε θέλουμε να τον αφήσουμε να διαλυθεί».

Για την πορεία του αιτήματος του ΠΑΟΚ για χρήση του Καυτανζογλείου: «Ακόμα είναι σε μία στασιμότητα, δεν υπάρχει κάποια καινούρια επικοινωνία. Έχουμε καταρχάς συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν και για τις άλλες δύο. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει, δεν υπάρχει κάποια δέσμευση. Μετά από τη συνάντηση με τον κ. Γκαγκάτση, δεν έχει γίνει κάποια επιπλέον συνάντηση».

Για τη δικαστική απόφαση για τους Χορτατζήδες: «Σαφώς είναι σε θετική κατεύθυνση, υπάρχει μία προστασία στην ακίνητη περιουσία, που δίνει τη δυνατότητα στον Ηρακλή να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Βέβαια, τα προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να βρεθεί λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ