Λαμία : Με Βάντερσον στα Χανιά

Λαμία : Με Βάντερσον στα Χανιά

Με τον Βάντερσον να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει η Λαμία στα Χανιά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. (3/3, 15:00). Αντίθετα εκτός έμεινε ο Όμο.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 24η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα από την Φθιώτιδα καίγεται για τη νίκη κόντρα στον ουραγό Πλατανιά προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στον Όμο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Βάντερσον, παρά το γεγονός πως την Πέμπτη δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της Λαμίας που θα ταξιδέψει στα Χανιά είναι οι: Παπαδόπουλος,  Πίτκας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Παντελιάδης, Μπεν Τζεμιά, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Ακόστα, Φράγκος, Τσούκαλος, Πίτι, Μπούτνικ και Βάντερσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ