«Δεν έκανε πρόταση για Ονιεκούρου η Γαλατασαράι, ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό»

«Δεν έκανε πρόταση για Ονιεκούρου η Γαλατασαράι, ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό»

Η Γαλατασαράι έχασε την προθεσμία για τη ρήτρα αγοράς των 4,3 εκατ. ευρώ για τον Χένρι Ονιεκούρου και ξένα ΜΜΕ βάζουν ακόμη πιο γερά στη διεκδίκηση του τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι αυτό του Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός ταχύτατος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Μονακό, όμως τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατασαράι.

Η τούρκικη ομάδα μαζί με τους Μονεγάσκους είχαν βάλει στη συμφωνία για τον δανεισμό και ρήτρα αγοράς, η οποία άγγιζε τα 4,3 εκατ. ευρώ, όμως η «Γαλατά» είχε τη δυνατότητα να πληρώσει για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι και την 11η Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία πέρασε και οι Τούρκοι δεν κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Μονακό με αποτέλεσμα τυπικά να επιστρέφει και πάλι στο Πριγκιπάτο ο παίκτης. Όμως όπως αναφέρουν τα τούρκικα ΜΜΕ, η Γαλατασαράι ζήτησε επιπλέον 15 μέρες διότι δεν μπορεί να πάρουν μια απόφαση μέχρι να αναλάβει και επίσημα η νέα διοίκηση.

Ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν και είχε μια αρκετά καλή χρονιά στην Τουρκία (19 ματς, 5 γκολ, 5 ασίστ). Υπό προϋποθέσεις η Γαλατασαράι θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά με καλύτερους όρους και δεν μοιάζει διατεθειμένη ακόμη και με τη νέα διοίκηση να κάνει πρόταση 4,3 εκατ. ευρώ για τον Νιγηριανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ