Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκαθάρισε στον διοικητικό ηγέτης της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ένα ακόμη βήμα για να πραγματοποηθεί η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ! Ο «Τσίνο» ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της Λας Πάλμας ότι θέλει να επιστρέψει στην Ένωση.

Ο Αργεντινός επιθετικός επιθυμεί θέλει να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Σε συνάντηση του με τον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ του ξεκαθάρισε ότι ο κύκλος του στη Λας Πάλμας έχει κλείσει και ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, ο 29χρονος ζήτησε από τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας να δείξει καλή θέληση και να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όπως φαίνεται η οριστική επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση θα υλοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Τσίνο» έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» για τετραετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ