AEK: Κανονικά στις ιατρικές εξετάσεις ο Τσιγκρίνσκι

AEK: Κανονικά στις ιατρικές εξετάσεις ο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα περάσει τις ιατρικές - εργομετρικές εξετάσεις με την ΑΕΚ και στη συνέχεια θα κριθεί το μέλλον του, σε συνάντηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά και τη διοίκηση.

Από αύριο Δευτέρα (14/6) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεκινούν τα απαραίτητα ιατρικά – εργομετρικά τεστ τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα. Ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί είναι αυτό με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός αμυντικός δεν είναι μια απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για την Ένωση και χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός. Ο Τσιγκρίνσκι ο οποίος εδώ και μέρες προπονείται μόνος του στα Σπάτα, θα περάσει κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες τα τεστ το προσεχές διήμερο και στη συνέχεια θα καθοριστεί το μέλλον του.

Ο 34χρονος άσος αναμένεται να έχει μια κουβέντα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά και με τη διοίκηση και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Αν μέσα από την κουβέντα προκύψει ότι μπορεί να είναι χρήσιμος για την άμυνα με κάποιο ειδικό ρόλο που θα αποδεχτεί και ο ίδιος, δεν αποκλείεται να μείνει για ακόμη έναν χρόνο.

Στην ΑΕΚ υπάρχει τεράστια εκτίμηση πάνω από όλα για τον άνθρωπο Τσιγκρίνσκι και ξέρουν πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία του εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Από την άλλη, τα χρόνια έχουν περάσει και ο Ουκρανός δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν. Έτσι, θα τεθούν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και θα παρθεί μια απόφαση που θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ