Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, αφού οι Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ κατέθεσαν προσφυγή στην ΕΠΟ, διότι δεν έχουν λάβει τα χρήματα από τον διακανονισμό εξόφλησης με τους "πράσινους. 

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει για τον τρόπο που θα εξοφλούσε τους Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσε για τον μήνα Οκτώβριο. Συνολικά, το «τριφύλλι» χρωστάει 419.000 ευρώ στον Εσιέν και 945.000 ευρώ στον Τοτσέ και είχε κάνει διακανονισμό με τον Γκανέζο 42.000 τον μήνα και με τον Ισπανό 21.000 ευρώ.

Όμως, τα χρήματα της δόσης του Οκτωβρίου δεν κατατέθηκαν εξ’ολοκλήρου στους δύο ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να προσφύγουν στην ΕΠΟ για τη μη τήρηση των διακανονισμών. Πλέον, οι εκπρόσωποι των δύο παικτών ζητούν την καταβολή του συνολικού ποσού ή την επιβολή των σχετικών ποινών από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο εκπροσωπούνται από την ίδια δικηγόρο και θα κινηθούν νομικά εναντίον του Παναθηναϊκού, απαιτώντας την αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. Αυτό σημαίνει πως το «τριφύλλι» κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών αν δεν καταβληθεί άμεσα όλο το ποσό, αφού ο Εσιέν και ο Τοτσέ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν νέο διακανονισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ