Περιμένει Μονακό για Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός

Περιμένει Μονακό για Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να περιμένει την απάντηση της Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει τους παίκτες που θέλει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου, καθώς ο Πορτογάλος έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του και θα ήθελε να τον αποκτήσει.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη όμως διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, ενώ αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατασαράι, η οποία θέλει να τον κρατήσει, αλλά προς το παρόν έχει παγώσει τις συζητήσεις γιατί η ομάδα περνάει σε νέα διοίκηση. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει την ευκαιρία να κινηθεί για τον Νιγηριανό εξτρέμ και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μονακό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποα επίσημη κρούση.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός έχει διερευνητικές επαφές, ενώ περιμένει τους Μονεγάσκους για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ονιεκούρου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μονακό θέλει να τον ξεφορτωθεί και αναμένεται φέτος να τον πουλήσει με την τιμή του Νιγηριανού να έχει οριστεί πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Ονιεκούρου αγωνίστηκε σε 19 ματς με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία και είχε 5 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ