Ο Φορτούνης, το… τάκλιν της Ιωάννας και ο διάδοχος

Ο Φορτούνης, το… τάκλιν της Ιωάννας και ο διάδοχος

Ο Κώστας Φορτούνης και η αγαπημένη του Ιωάννα παντρεύτηκαν και περιμένουν τον… Φορτούνη Τζούνιορ στο τέλος του μήνα.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του. Σημαντικά και κρίσιμα. Κανένα, όμως, δεν συγκρίνεται με το τελευταίο που πέτυχε. Διότι αυτό θα του φέρει τον διάδοχο. Τον Φορτούνη Τζούνιορ.

Ναι, καλά καταλάβατε. Ο Φορτούνης και η αγαπημένη του Ιωάννα, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μια σπουδαία στιγμή για το ζευγάρι, που δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και την αγωνία τους για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Οσο για το φύλλο; Ο «Φόρτου» σκάρωσε τον διάδοχό του. Καθώς η Ιωάννα θα φέρει στον κόσμο γιο. Ο οποίος αναμένεται να γεννηθεί στο τέλος του μήνα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, βεβαίως, δεν το παίρνει έτσι το κορίτσι. Ο «Φόρτου» και η Ιωάννα Καταραχιά, παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου στην Καλαμπάκα, μέρος από όπου κατάγονται και οι δύο. Με την πανέμορφη σύζυγο του παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει ένα άκρως επιτυχημένο… τάκλιν στην καρδιά του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φορτούνης και η σύζυγός του είναι μαζί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και συζούν σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους. Ο ίδιος δεν είχε κρύψει ποτέ ότι είναι υπέρ της οικογένειας και της σταθερότητας, αλλά και ότι ήθελε να κάνει παιδιά.

Η Ιωάννα, δασκάλα στο επάγγελμα, είναι διαρκώς δίπλα στον Φορτούνη και στάθηκε στο πλευρό σε όλες τις καλές και τις κακές στιγμές των τελευταίων χρόνων, όντας το μεγαλύτερο στήριγμά του και στη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ