Ο ΠΑΟΚ παλεύει για Ρενάν Ριμπέιρο – Επιβεβαίωση για to10.gr

Ο ΠΑΟΚ παλεύει για Ρενάν Ριμπέιρο – Επιβεβαίωση για to10.gr

Ο Ρενάν Ριμπέιρο βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Μια περίπτωση τερματοφύλακα για την οποία σας είχε ενημερώσει εδώ και μήνες to10.gr.

Σε μεταγραφικό σενάριο με τον 31χρονο τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρενάν Ριμπέιρο, εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία. Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται από τον Ρούμπεν Αμορίμ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα με τον Δικέφαλο να είναι σε συζητήσεις μαζί του σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πρόκειται για μια περίπτωση για την οποία σας είχε ενημερώσει to10.gr  από τον περασμένο Ιανουάριο όταν Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς ήταν υπό έντονη αμφισβήτηση και ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Τότε μπορεί η υπόθεση να μην προχώρησε, ωστόσο τώρα το έδαφος μοιάζει πρόσφορα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Ο Ριμπέιρο πάντως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και από το 2019 έχει καταγράψει μόλις 11 συμμετοχές με την ομάδα. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο (2009-12, 47 ματς) ενώ το 2013 πήρε μεταγραφή για τη Σάο Πάουλο (2013-17, 33 ματς). Στη συνέχεια η περίφημη «Traffic» τον έστειλε στην Εστορίλ (2017-18, 17 ματς) και στο τέλος εκείνης της χρονιάς τον αγόρασε η Σπόρτινγκ με σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ