ΑΕΚ: O Eρυθρός Αστέρας δίνει Γκόμπελιτς για Κρίστισιτς!

ΑΕΚ: O Eρυθρός Αστέρας δίνει Γκόμπελιτς για Κρίστισιτς!

«Παίζει» και η… ανταλλαγή προκειμένου ο χαφ της ΑΕΚ να γυρίσει στην πρώην ομάδα του.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει διακαώς τον Νέναντ Κρίστισιτς και δείχνει αποφασισμένος να κάνει ότι μπορει, προκειμένου να τον φέρει πάλι στη Σερβία. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Βελιγραδίου είναι διατεθειμένη να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τον Ερυθρό Αστέρα σκέφτονται να προτείνουν στην ΑΕΚ τον Μάρκο Γκόμπελιτς, για να πάρουν τον Κρίστισιτς! Πρόκειται για τον δεξιό μπακ των πρωταθλητών Σερβίας που αγωνίζεται από το 2017 στον Αστέρα και έχει, όπως και ο Κρίστιτσιτς, συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι ο 29χρονος μπακ – χάφ που στη σεζόν που τελείωσε είχε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μπορεί να γίνει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την απόκτηση Κρίστιτσιτς που επιθυμούν σφόδρα στον Αστέρα.

Ο Γκόμπελιτς είναι 28 στα 29 (Σεπτέμβριος 92), έχει ύψος 1.85 ενώ εκτός από δεξιά αγωνίζεται με την ίδια άνεση και έχει πολλές συμμετοχές και ως αριστερό μπακ. Είναι 3 φορές διεθνείς με την Εθνική Σερβίας ενώ διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι και την προσωπικότητα του μέσα στο γήπεδο.

Αν τελικά προταθεί στην ΑΕΚ τότε η τελική απόφαση θα είναι του Μιλόγεβιτς αφού δεδομένα η ΑΕΚ θέλει δεξί μπακ και μάλιστα βασικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ