Ο Μάντι Καμαρά φτιάχνει… νεκροταφείο στη Γουινέα! (Pics)

Ο Μάντι Καμαρά φτιάχνει… νεκροταφείο στη Γουινέα! (Pics)

Ο Καμαρά συνεχίζει τις διακοπές του στη Γουινέα, συμμετέχοντας ενεργά και χρηματοδοτώντας κοινωνικές δράσεις στη χώρα του!

Ο Μάντι Καμαρά είναι πολύ ενεργός με τα θέματα της κοινωνίας του Ματάμ. Της πόλης που γεννήθηκε, στη Γουινέα. Η φτωχή κοινωνία της περιοχής του, έχει ανάγκη από στήριξη και κάθε φορά που του ζητείται, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δηλώσει παρών και φροντίζει να συνεισφέρει στην περιοχή τους και τους ανθρώπους της.

Ο ίδιος συμμετέχει ενεργά στη φιλανθρωπική κίνηση «Matam Dimedy», που αναλαμβάνει αφιλοκερδώς έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών της Ματάμ. Με την τελευταία επιχείρηση, να αφορά στο νεκροταφείο της πόλης. Το οποίο ήταν σχεδόν κατεστραμμένο. Αλλά με τις ενέργειες και την οικονομική στήριξη του Καμαρά, ξεκίνησαν και συνεχίζονται έργα βελτίωσης όλων των χώρων.

Μάλιστα, τα μέλη του κινήματος εξέδωσαν και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, λόγω της συμβολής του στο να γίνει πράξη η αλλαγή του χώρου.


«Το κίνημα Matam Dimedy άρχισε να ανακαινίζει και να καθαρίζει το νεκροταφείο Matam. Η ομάδα ξεκίνησε την Κυριακή την πρώτη φάση της εργασίας που ήταν να καθαρίσει το εσωτερικό της αυλής του νεκροταφείου. Χάρη στην ένωση δυνάμεων, το έργο ήταν επιτυχές. Ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή και ειδικά τον Μάντι Καμαρά, που μας βοήθησε πολύ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, λόγω του ενδιαφέροντος της Νάπολι, δήλωσε από την πλευρά του: «Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καμαρά είναι ενεργός και στα πολιτικά ζητήματα της Γουινέας και στηρίζει ανοιχτά τον Μπαντρά Κονέ, έναν νεαρό πολιτικό από την περιοχή του, ο οποίος αποσχίστηκε από το κυβερνών κόμμα και σχημάτισε το NGP (Νέα Πολιτική Γενιά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ