«Πρώτος στόχος της Πόρτο ο Σεμέδο»

«Πρώτος στόχος της Πόρτο ο Σεμέδο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φαίνεται ότι αποτελεί προτεραιότητα της Πόρτο το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η A' Bola.

O Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» και πολυσυζητημένα ονόματα στην Πορτογαλία. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει δυο εντυπωσιακές σεζόν στην Ελλάδα και έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία στο λιμάνι με αποτέλεσμα οι μεγαλύτερες ομάδες της πατρίδας του να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Σεμέδο είχε προσελκύσει την Μπενφίκα, η οποία είχε κινηθεί για την απόκτηση του, ενώ πλέον οι Πορτογάλοι βάζουν και την Πόρτο στο παιχνίδι της απόκτηση του στόπερ του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμα της η A’Bola, οι «δράκοι» ψάχνουν στην αγορά για κεντρικό αμυντικό και μάλιστα τον θέλουν άμεσα. Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει δημιουργήσει μια λίστα με αρκετά ονόματα, όμως φαίνεται η προτεραιότητα του να είναι ο Σεμέδο, ο οποίος και φέτος ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο πορτογαλικό δημοσίευμα τονίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον αμυντικό των Πειραιωτών πολύ απλά διότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά και γιατί έχει εμπειρίες από το Champions League, όπου και πάλι θα βρίσκονται οι «δράκοι».

Η A’Bola επιμένει ότι η Πόρτο αργά ή γρήγορα θα κάνει την κίνηση της όμως ξεκαθαρίζει πως η περίπτωση του Σεμέδο δεν είναι απλή, αφού ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ