Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να μπαίνω στο νέο γήπεδο» (vid)

Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να μπαίνω στο νέο γήπεδο» (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την απόφαση του να ανανεώσει στην ΑΕΚ, αλλά και για το νέο γήπεδο που ετοιμάζει η Ένωση.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο αρχηγός της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στο «ΑΕΚ TV», μιλώντας για την απόφαση του να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αλλά και για το νέο γήπεδο που ετοιμάζει ο σύλλογος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για την επέκταση του συμβολαίου του: «Αν κάνω ένα flash back έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Οι κακές είναι οι δύο σοβαροί τραυματισμοί μου τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να μην δούμε και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουμε καταφέρει με την κατάκτηση του Κυπέλλου, του πρωταθλήματος και τις καλές πορείες στην Ευρώπη. Θα πορευτώ με τις καλές αναμνήσεις».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω ονειρευτεί πολλές φορές το πως θα είναι να μπαίνω σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Περιμένω σαν τρελός να το μάθω. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να ζήσω με την ΑΕΚ είναι να έρθουν κι άλλες καλές στιγμές με την ΑΕΚ. Η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερή μας. Πρέπει να την αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια νέα αρχή».

Για το αν ήταν εύκολη απόφαση: «Πολύ εύκολα. Πήρα ένα στυλό και έβαλα μια υπογραφή. Έχω πει αρκετές φορές για τη σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Μου είπε την πρόταση της, συμφώνησα, υπέγραψα και συνεχίζουμε. Στην ΑΕΚ έχω εκπληρώσει πολλούς στόχους και όνειρα που είχα από μικρό παιδί και αυτό το οφείλω στην ΑΕΚ. Μου έχει δώσει όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ