Στον ΠΑΟΚ ο Λούκας Τέιλορ (vid)

Στον ΠΑΟΚ ο Λούκας Τέιλορ (vid)

Απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, που πέρσι αγωνιζόταν στην Ντνίπρο.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Λούκας Τέιλορ να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι Ασπρόμαυροι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή στη δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά, αναμένεται το επόμενο διάστημα στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Τέιλορ πέρσι αγωνιζόταν στην Ντνίπρο και πραγματοποίησε 24 συμμετοχές, έχοντας δύο ασίστ σε 1.996 λεπτά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον Βραζιλιάνο μπακ έχει εξαιρετική άποψη ο πατέρας του Ραβζάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, με τον έμπειρο προπονητή να λέει τα καλύτερα λόγια στον τεχνικό του ΠΑΟΚ για τον Λατινοαμερικάνο άσο.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παλμέιρας, ενώ η Ουκρανική ομάδα τον απέκτησε από την Εστορίλ. Η Καρπάτι Λβιβ ήταν αυτή που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποιώντας γεμάτη σεζόν με 17 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ