Δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος

Δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος

Ο Έλληνας άσος θα αναζητήσει ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Η Ένωση είχε καταθέσει στον Έλληνα άσο μια πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, με σημαντική μάλιστα αύξηση αποδοχών, ωστόσο δεν μπορούσε να του εγγυηθεί σταθερό χρόνο συμμετοχής, μιας και δεδομένα στο ρόστερ θα υπήρχαν τουλάχιστον άλλοι δύο δεξιοί μπακ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν συνάντηση με τον 29χρονο μπακ όπου αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα. Του τόνισαν ότι επιθυμούν να παραμείνει στην ομάδα και να τον επιβραβεύσουν για την εξαιρετική του παρουσία στο τέλος της σεζόν. Από την άλλη του τόνισαν ότι με δύο παίκτες ήδη με συμβόλαιο (Μπακάκης, Ντατσένκο) και την ομάδα να αναζητά δεξί μπακ ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος.

Ο Βασιλαντωνόπουλος απάντησε πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του επιθυμεί να πάει σε ομάδα που θα λογίζεται ως βασικός. Έτσι οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον 29χρονο χωρίζουν. Με τα κιτρινόμαυρα έκανε 29 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ.

Έτσι, το κεφάλαιο Βασιλαντωνόπουλος κλείνει για την ΑΕΚ, με τον Έλληνα άσο να μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που φαίνεται πως θα είναι εντός συνόρων. Μιας και υπάρχουν ομάδες της Σούπερ Λιγκ που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ