Παναθηναϊκός : Τέλος με Ταυλαρίδη, Τρίτη με Βέμερ

Παναθηναϊκός : Τέλος με Ταυλαρίδη, Τρίτη με Βέμερ

Στο αρχείο η αφαίρεση τριών βαθμών, αφού οι «πράσινοι» τα βρήκαν με τον Μακεδόνα στόπερ. Τρίτη το ραντεβού με Βέμερ.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έστω και σε ένα θέμα αποφασιστικά κι έβγαλε τον λεκέ από πάνω του. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, όπως αναμενόταν επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα οφειλόμενα (97.000 ευρώ) στον Ταυλαρίδη, αλλά είναι άνευ ουσίας, αφού εδώ και μέρες έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον έμπειρο στόπερ.

Ο Ταυλαρίδης πήρε ένα σεβαστό ποσό (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 75.000 ευρώ) και «κούρεψε» τα υπόλοιπα. Ετσι, θα υπογράψει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, ότι παραιτείται από την καταγγελία που είχε κάνει εις βάρος του Παναθηναϊκού από τις 12/12/17, ενώ κι ο σύλλογος αναμένεται να εκδώσει τις προσεχείς ημέρες σχετική ανακοίνωση.

Το «τριφύλλι» την επόμενη εβδομάδα έχει μπροστά του ένα ακόμα πρόβλημα, αυτό του Γενς Βέμερ, ο οποίος ζητάει συνολικά 600.000 ευρώ (497.000 ευρώ του επιδικάστηκαν από την προσφυγή και τα υπόλοιπα αφορούν την εφορία). Η καταγγελία του έχει πάρει αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά μία μέρα νωρίτερα, την Τρίτη, οι «πράσινοι» θα έχουν συνάντηση με τον δικηγόρο του Γερμανού δεξιού μπακ Πάρη Ατλαμάζογλου.

Υπάρχει διάθεση κι εδώ και για συμφωνία κι όλα δείχνουν ότι θα γλιτώσει ο σύλλογος και σ’ αυτή την περίπτωση αφαίρεση βαθμών. Εχουμε τονίσει, πάντως, ότι ο Βέμερ αρχικά εμφανίζεται αρνητικός σε νέο διακανονισμό. Θέλει ένα μεγάλο ποσό μπροστά κι εφόσον του δοθεί συζητάει για «κούρεμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ