«Η Γαλατά περιμένει τον Ολυμπιακό για Φεγκουλί»

«Η Γαλατά περιμένει τον Ολυμπιακό για Φεγκουλί»

Επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σοφιάν Φεγκουλί περιμένει η Γαλατασαράι σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ένα γνώριμο όνομα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού επαναφέρουν οι Τούρκοι που τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον Σοφιάν Φεγκουλί. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα «sporx», η «Τσιμ Μπομ» περιμένει και επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό για τον 31χρονο άσο.

Ο Φεγκουλί έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Γαλατά αλλά δεν είναι αρνητικός να αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό. Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θέλει τριετές συμβόλαιο από την επόμενη ομάδα του, το τελευταίο καλό συμβόλαιο πιθανότατα της καριέρας του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φεγκουλί έπαιξε σε 25 ματς με τη Γαλατά έχοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Αν βέβαια ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει για την απόκτησή του, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται στο δημοσίευμα πως παραμένει πρώτος στόχος ο Ονιεκούρου με τον Φεγκουλί προφανώς να εξετάζεται για την περίπτωση που δεν προχωρήσει η ιστορία με τον Νιγηριανό εξτρέμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ