Μανούσος και επίσημα στη Λαμία

Μανούσος και επίσημα στη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η Λαμία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου, ο οποίος θα μετακομίσει για τα επόμενα δύο χρόνια στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Προ ολίγων ημερών αποτέλεσε παρελθόν από τον Ατρόμητο, με τον οποίο αγωνιζόταν τα προηγούμενα 4 χρόνια. Στην θητεία του στο Περιστέρι, ο Έλληνας επιθετικός, σημείωσε 32 γκολ και 4 ασίστ, σε 97 συμμετοχές του με τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 33χρονο (3/12/1987) έμπειρο επιθετικό, Γιώργο Μανούσο. Ο Μανούσος τα προηγούμενα 4 χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου, με τον οποίο κατέγραψε 97 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 32 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Πλατανιά, Καλλονή, ΟΦΗ και Αιολικό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Λαμίας. Από την πρώτη στιγμή έτσι όπως με προσέγγισαν ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαϊωάννου και ο προπονητής κ. Γρηγορίου, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν και από τα καλύτερα που έχω ακούσει από τον κόσμο, πήρα αμέσως την απόφαση να έρθω στην Λαμία. Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πάμε την ομάδα ένα σκαλοπάτι ακόμη πιο ψηλά και σίγουρα θα δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μας για το βήμα παραπάνω.

Εγώ προσωπικά θα δώσω σε κάθε παιχνίδι το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω και τους ανθρώπους που με επέλεξαν, αλλά και όλους τους ανθρώπους της πόλης που από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα έρθω στη Λαμία έλαβα πολύ θετικά μηνύματα. Ευελπιστώ ο κόσμος να είναι κοντά μας στο γήπεδο για να μας δίνει ώθηση και δύναμη, γιατί έχουμε μπροστά μας μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και εύχομαι μαζί τους να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ