Βλέπει Γκάγιτς η ΑΕΚ

Βλέπει Γκάγιτς η ΑΕΚ

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρεται να βρίσκεται ο δεξιός μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Γκάγιτς.

Λύση με την υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς προσπαθεί να βρει η ΑΕΚ, καθώς ο Σέρβος μέσος έχει ανακοινώσει στην Ένωση πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, την ώρα που τα έχει βρει σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος δεν επιθυμεί να δώσει χρήματα και για αυτό έχει προτείνει στους «κιτρινόμαυρους» μερικά ονόματα για αντάλλαγμα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές των Σέρβων που φαίνεται πως ενδιαφέρει σοβαρά την ΑΕΚ, είναι ο Μίλαν Γκάγιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος δεξιός μπακ αρέσει πολύ στην Ένωση και κυρίως στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνιστει σε όλες τις θέσεις της άμυνας!

Μάλιστα, η ΑΕΚ φέρεται να έχει ήδη κάνει μία κρούση, δίνοντας τον Κρίστιτσις και ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, με το… μπαλάκι πλέον να πηγαίνει στον Ερυθρό Αστέρα που θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση, καθώς το συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ