Ολυμπιακός: Το πλάνο για Ονιεκούρου και οι «μνηστήρες» από την Τουρκία

Ολυμπιακός: Το πλάνο για Ονιεκούρου και οι «μνηστήρες» από την Τουρκία

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να επιμένει για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, με τους Γάλλους να μιλούν για επικείμενη πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ. Το πλάνο των ερυθρόλευκων και το ενδιαφέρον από Γαλατασαράι και Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός «ξεψαχνίζει» την αγορά για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει 2-3 επιλογές για τα άκρα της επίθεσης. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος ανήκει στη Μονακό, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει στοιχεία που κάνουν «κλικ» στον Μαρτίνς και για αυτό ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές με τους Μονεγάσκους για να μάθει τις προθέσεις τους. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες περιμένουν τη Μονακό προκειμένου να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, η οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα ενδέχεται να φτάσει ακόμη και τα 4,5 εκατ. ευρώ, πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί η Μονακό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να κάνει δικό του τον παίκτη, πολύ απλά γιατί αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση. Η Μονακό πρόκειται να τον πουλήσει και ο Ολυμπιακός θέλει από την πλευρά του να το εκμεταλλευτεί, όπως γράφει το δημοσίευμα, για αυτό και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μονεγάσκους. Αξίζει να σημειωθεί πως στο «κόλπο» της απόκτησης του παραμένει και η Γαλατασαράι, παρά το γεγονός ότι δεν πλήρωσε τη ρήτρα αγοράς που είχε στο συμβόλαιο του παίκτη για τον δανεισμό του.

Ο ίδιος ο Ονιεκούρου έχει κλειστά τα χαρτιά του τουλάχιστον προς το παρόν, αν και οι Τούρκοι επιμένουν ότι θέλει να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γειτονική χώρα, με τη Γαλατασαράι να μην είναι η μόνη που ασχολείται με την περίπτωση του, αφού και η Φενέρμπαχτσε τον παρακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ