Διεθνή Αργεντινό κοιτάζει η ΑΕΚ (vids)

Διεθνή Αργεντινό κοιτάζει η ΑΕΚ (vids)

Ο 24άχρονος Ερνάν Ντε Λα Φουέντε μπακ στη «λίστα» της Ένωσης

Προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η ΑΕΚ. Και έχει ανοίξει ήδη μπόλικες υποθέσεις που αφορούν στο επόμενο ρόστερ τους. Ανάμεσα σε αυτές; Ένα πρόβλημα χιλιοτραγουδισμένο: Ο δεξιός μπακ.

Εξελίχθηκε την περσινή σεζόν σε γρίφο για δύσκολους λύτες. Προφανώς δεν θέλουν στην Ένωση να δουν ξανά το ίδιο έργο και την νέα σεζόν.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Κονέ έχουν ξεκινήσει μια σχετική προεργασία. Και έχουν επιλέξει μια σειρά από «υποψηφίους» για τη θέση αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες; Σε αυτή τη λίστα συναντά κανείς και το όνομα του Ερνάν Ντε Λα Φουέντε.

Του 24άχρονου Αργεντινού που έμεινε ελεύθερος από την Βελέζ Σάρσφιλντ. Διεθνής με την U-23 της χώρας του και συνολικά με αρκετά καλό βιογραφικό, ο Ντε Λα Φουέντε φαίνεται πως έχει κάνει «κλικ» στην πρωταθλήτρια του 2018.

Το θέμα είναι ότι πιθανότατα ο συγκεκριμένος θα βρεθεί τον επόμενο μήνα στο Τόκιο με την ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής. Και αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι μπορεί κάλλιστα μια τέτοια πρόκληση να προσεγγίσει μπόλικους ενδιαφερόμενους. Και δεύτερον ότι μπορεί η ομάδα που θα τον αποκτήσει να αργήσει να τον εντάξει στη προετοιμασία της.

Προφανώς η ΑΕΚ τα σκέφτεται όλα αυτά. Τα προσμετρά με θέα στην τελική της απόφαση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μιλήσει με τους ατζέντηδες του 24άχρονου ποδοσφαιριστή. Και ότι δεδομένα γνωρίζει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Όπως και να έχει, η περίπτωση μοιάζει να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για την Ένωση και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ με επιθετικές αρετές, τις οποίες φαίνεται πως τις έχει ο Ντε Λα Φουέντε.

Σε 62 συμμετοχές που πραγματοποίησε με την Κλουμπ Ατλέτικο Βελέζ Σάρσφιλντ σκόραρε συνολικά τέσσερις φορές, ενώ μοίρασε ακόμη τόσα γκολ. Μάλιστα εκτός από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, έχει καλύψει επίσης τέσσερις φορές το αριστερό άκρο της άμυνα και πέντε τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ