«Μιλάει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Γιουνούς Μαλί»

«Μιλάει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Γιουνούς Μαλί»

Ο μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ, Γιουνούς Μαλί, μοιάζει να διεκδικείται από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τουρκικό μέσο.

Ο μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ, Γιουνούς Μαλί, εμφανίζεται στο στόχαστρο Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, όπως μεταφέρει το τουρκικό Μέσο «Karadeniz».

Ο 29χρονος άσος δεν προτίθεται να συνεχίσει να αγωνίζεται για τον σύλλογο της Super Lig και έτσι βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.  Υποψήφιες, λοιπόν, για να τον αποκτήσουν είναι οι τρεις μεγάλες του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Τούρκο παίκτη να βρίσκεται στην χώρα μας για διακοπές και να διαπραγματεύεται παράλληλα μαζί τους, όπως αναφέρουν πάντα δημοσιεύματα απο την γειτονική χώρα.

Το πρόβλημα, δε, του ποδοσφαιριστή, που τον έκανε να ψάχνεται για νέο κλαμπ, έχει να κάνει με το γεγονός πως ο ίδιος δεν ήθελε να αποτελεί ρεζέρβα του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής είχε πάρει την φανέλα βασικού στο… σπίτι του, με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης του να μην επιθυμεί πιά την παραμονή του στην Τραμπζονσπόρ.

Όσον αφορά το παιχνίδι της απόκτησης του, φαβορί μοιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» και ο «Δικέφαλος του Βορρά». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γειτονικού ΜΜΕ, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν το αντίτιμο της αγοράς του (το οποίο κοστολογείται περίπου στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt), κάτι στο οποίο υστερεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Μαλί αποτελεί ένας παίκτης ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός, όμως έχει την δυνατότητα να παίξει και στα άκρα της επίθεσης αν χρειαστεί. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε ομάδες της Bundesliga, όντας παίκτης ο οποίος γεννήθηκε στην Γερμανία. Κορυφαία του θητεία ήταν την σεζόν 2017/18 όταν συμπλήρωσε 38 εμφανίσεις φορώντας την φανέλα της Βόλφσμπουργκ, με την αξία του εκείνη την χρονιά να φτάνει τα 13 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ