Παναθηναϊκός : Αμετακίνητος ο Βέμερ, ζητάει μεγάλο ποσό ως προκαταβολή

Παναθηναϊκός : Αμετακίνητος ο Βέμερ, ζητάει μεγάλο ποσό ως προκαταβολή

Ο Γερμανός ζητάει «μπροστά» περίπου τα μισά χρήματα που του οφείλονται, προκειμένου να συζητήσει για «κούρεμα» και διακανονισμό. Δύσκολη η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό.

Καμία διάθεση να κάνει πίσω στις απαιτήσεις του δεν δείχνει ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, o οποίος ζητάει συνολικά περίπου 600.000 ευρώ (497.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν και τα υπόλοιπα από την εφορία) δείχνει αμετακίνητος στη στάση του και ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται δύσκολη για τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, η καταγγελία του έχει πάρει αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των διοικούντων τον Παναθηναϊκό και τον δικηγόρο του παίκτη, Πάρη Ατλαμάζογλου, ο οποίος ήταν δικηγόρος και του Ταυλαρίδη.

Ωστόσο, ενώ φαινόταν πως υπάρχει θετική διάθεση για συμφωνία, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βέμερ δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να κάνει πίσω. Και επιμένει να ζητάει τουλάχιστον τα μισά λεφτά «μπροστά» και άμεσα προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει οποιονδήποτε διακανονισμό.

Όλα δείχνουν πως οδεύυμε σε μια υπόθεση… θρίλερ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κινδυνεύει και σ’ αυτή την περίπτωση με αφαίρεση βαθμών. Κι εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι στην περίπτωση του Ταυλαρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ