Μανούσος: «Να βοηθήσω τη Λαμία να κάνει ένα βήμα παραπάνω»

Μανούσος: «Να βοηθήσω τη Λαμία να κάνει ένα βήμα παραπάνω»

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για την επιλογή του να συνεχίσει τη Λαμία, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από τον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Μανούσος έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο, αποφάσισε να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία.

Ο 34χρονος επιθετικός, μίλησε για το πως τον προσέγγισαν οι άνθρωποι των «κυανόλευκων», αλλά και την επιλογή του να φύγει από τους Περιστεριώτες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μανούσος:

Για την προσέγγιση του από τους ανθρώπους της Λαμίας: «Με προσέγγισαν καλά οι άνθρωποί Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Παπαϊωάννου και ο προπονητής ο κ. Γρηγορίου. Μου είπαν για το πλάνο τους και συμφωνήσαμε. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω».

Για την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο: «Ημουν τέσσερα χρόνια, με αγαπάνε, τους αγαπώ, έχω άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον.

Με την έλευση του νέου προπονητή μου είπαν ότι θα φέρει κάποιους δικούς του παίκτες και μπορεί να ήμουν δεύτερη επιλογή. Οπότε κοίταξα το συμφέρον μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ