«Ντου» του ΠΑΟΚ για χαφ από την Ιταλία! (vids)

«Ντου» του ΠΑΟΚ για χαφ από την Ιταλία! (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού μέσου, Κριστιάν Ολίβα – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον Δικέφαλο και τον Ουρουγουανό.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους Ασπρόμαυρους να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Λούκας Τέιλορ. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή, με το όνομα του Κριστιάν Ολίβα να βρίσκεται σε περίπτωση θέση στη λίστα του Δικεφάλου του Βορρά, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης (17/6) υπήρξαν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τα οποία ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού μέσου, ο οποίος ανήκει στην Κάλιαρι.

Ο Κριστιάν Ολίβα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.78 μ και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως κεντρικός μέσος. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Βαλένθια, ενώ το συμβόλαιό που έχει με την Κάλιαρι είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Επαιξε σε 9 παιχνίδια της La Liga, έχοντας 2 ασίστ, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε 10 ματς της Serie A και 2 αγώνες του Κόπα Ιτάλια, έχοντας συνολικά 1 ασίστ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Κριστιάν Ολίβα ως δανεικό και τον Ιανουάριο, αλλά ο Ουρουγουανός προτίμησε την προοπτική της Βαλένθια και μετακόμισε στην Ισπανία. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα ήθελε, με την ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου να μην ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με την Κάλιαρι.

Ο 25χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ιταλικής ομάδας και αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου, είτε ως δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του Ουρουγουανού χαφ. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 77 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 4.942 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ